Corona

Corona

Beste klanten,

Wegens het Corona-Virus zijn we genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor Newstyle gietvloeren topprioriteit.

Showroom bezoeken:
Onze showroom is alleen op afspraak geopend. U kunt een afspraak maken via WhatsApp op telnr. 0629161277. In de showroom worden er geen handen meer gegeven en zullen wij tijdens het gesprek de verplichte afstand houden. Alleen als u ziekteverschijnselen heeft stellen wij het op prijs om te wachten met een bezoek aan de showroom tot u weer beter bent.

Planning:
Vooralsnog kunnen wij onze planning nakomen. Tijdens start eerste werkdag zullen wij de verplichte afstand aanhouden en worden er ook geen handen meer gegeven. U loopt samen met de applicateur een rondje door de ruimte(s) en daarna vragen wij u vriendelijk om te ruimte(s) te verlaten, zodat wij ons werk kunnen doen. Eventuele verdere contact kunt u bespreken met de applicateur.

Wij komen altijd onze afspraken na. Helaas met de huidige onzekerheden met het Corona virus moeten wij ook een slag om de arm houden. De kans zit er in dat wij de planning/ beloofde applicatie datum niet na kunnen komen. Natuurlijk stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte mocht er iets veranderen in de planning.

Wij hopen op uw begrip en wij zullen er alles aandoen om onze planning toch te halen.

Met vriendelijke groet,

Team Newstyle gietvloeren

Uw gegevens zijn met succes verzonden en ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan