Gietvloeren Particulieren

Newstyle gedreven vloeren-expert op de particulieren markt!

Gietvloeren Particulieren

Newstyle is een familiebedrijf, wij verzorgen al bijna 15 jaar vakkundig gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling op maat! Elke week brengen wij zes tot acht vloeren aan in verschillende woonhuizen binnen Nederland. We doen dit volledig in eigen beheer met vast- en eigen personeel. Daardoor staan wij in nauw contact met de klant, zodat we het gehele traject goed kunnen begeleiden.

Werkzaam door heel Nederland:
Newstyle werkt door heel Nederland heen. Of het nu een grote of een kleine ruimte betreft, meestal kunnen wij verschillende projecten binnen een bepaalde regio combineren, zodat we altijd scherp kunnen aanbieden. Newstyle is o.a. werkzaam in de volgende regio’s:
– Zaanstad
– Alkmaar
– Amsterdam
– Utrecht
– Den Haag
– Rotterdam
– Almere
– Den Bosch
– Maastricht
– Enschede
– Groningen

Verschillende ondergronden als basis voor een gietvloer:
Dekvloeren zoals zand/cement, anhydriet of beton zijn perfecte ondergronden voor de basis van een gietvloer. Om de maximale kwaliteit te kunnen waarborgen dient de ondergrond vlak en egaal te zijn. Dat betekent niet dat ondergronden zoals bijvoorbeeld tegels, hout of grindvloer niet geschikt zijn als basis voor een gietvloer. Er zijn verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat er toch een gietvloer kan worden aangebracht. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, kunnen wij ver meedenken in verschillende oplossingen. Stuur ons een mailtje met uw situatie en we denken graag met u mee met een passend en sluitend advies!

Soorten kleurvaste PU gietvloer systemen:
Newstyle Stronghold gietvloer; de nieuwe generatie gietvloersysteem, lees meer!
Newstyle Premium gietvloer; onze traditionele gietvloersysteem, lees meer!
Newstyle Topline gietvloer; prijs technisch zeer interessant, lees meer!

Onze PU gietvloeren zijn vrij van weekmakers en PVC en bevatten géén chemische verdunningsmiddelen. De producten bevatten geen vluchtige organische componenten (VOC vrij) en hebben hierdoor nagenoeg geen emissie uitstoot nadat de producten zijn uitgehard.

Heeft u interesse in een gietvloer voor in uw woning of appartement? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan