Dichtzetten sleuven vloerverwarming

Vloerverwarming laten infrezen in de dekvloer? Laat deze door ons professioneel dichtzetten!

Dichtzetten sleuven vloerverwarming

Een PU gietvloer of een minerale gietvloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Doordat een gietvloer/ metallic vloer (ca. 2 tot 3 mm dik) en een minerale gietvloer (ca. 3 tot 4mm dik) zijn, warmen de vloeren snel op en houden de vloeren de warmte ook nog eens lang vast. Daarnaast zijn de radiatoren overbodig en daardoor oogt de ruimte groter.

Vloerverwarming laten infrezen in een bestaande ondervloer bestaat tot de mogelijkheden. Om een goede basis te creëren voor het aanbrengen van een gietvloer, dient de ondervloer te worden dicht gezet (gefreesde sleuven) en geëgaliseerd. Hoe netter de ondervloer wordt geëgaliseerd, hoe strakker het eind resultaat van de gietvloer gaat worden. Wij werken met een sneldrogende en standvaste gips gebonden mortel. Vervolgens maken wij de ondervloer glad met een sneldrogende en spanningsvrije egalisatiemiddel (gemiddeld ca. 3mm dik). Dit egalisatiemiddel heeft een zeer hoge druksterkte en kan daardoor uitstekend worden toegepast i.c.m. gietvloer. Voor zowel het dichtzetten als het egaliseren, werken wij met producten van dezelfde producent voor de juiste (chemische) hechting en eindkwaliteit.

Newstyle is gespecialiseerd in het dichtzetten en egaliseren van een pas in gefreesde vloerverwarming op een bestaande dekvloer. Wij weten als geen ander welke eisen er nodig zijn, zodat het juiste eindresultaat wordt behaald! Zo heeft u alle werkzaamheden onder één dak, dichtzetten sleuven, egaliseren en de nieuwe gietvloer wel zo handig!

Recent een vloerverwarming laten infrezen? Wij zetten deze professioneel dicht en egaliseren voor een juiste basis!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan