Over Ons

Newstyle dé specialist in gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling!

Over Ons

Newstyle is een familiebedrijf. Wij verzorgen al 15 jaar vakkundig gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling in o.a: woningen, appartementen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en allerlei andere (openbare) ruimtes. Newstyle geeft u een gietvloer, woonbetonvloer of wandstyling op maat.

Newstyle heeft een diversiteit aan experts in huis. Ons team op kantoor, die u begeleiden in de showroom, hebben tevens ruime ervaring met het aanbrengen van vloeren en wanden. Elke technische vraag kan van A tot Z in het showroom bezoek beantwoord worden. Wij kennen de materialen en de werking van onze systemen op iedere ondergrond. Wij kunnen u uitgebreid adviseren in keuze van kleuren en toepassingen, zoals vloerverwarming.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen dat de volgende generaties gezond en gelukkig kunnen opgroeien. Wij werken alleen met milieuvriendelijke producten die niet schadelijk zijn voor mens en dier.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. Door een kleine overhead houden wij de kosten laag. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden aan een breed publiek, met de gewenste kwaliteit. Op onze vloeren geven wij vijf jaar garantie!

Door ons enthousiasme voor gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling, zijn we inmiddels gedreven specialisten op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit doen wij volledig in eigen beheer met vast en eigen personeel. Daardoor staan wij in nauw contact met de klant, zodat we het gehele traject goed kunnen begeleiden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan