Over Ons

Newstyle dé specialist in gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling!

Over Ons

Hoge kwaliteit is ons visitekaartje:
Newstyle is een familiebedrijf. Wij verzorgen al 15 jaar vakkundig gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling in o.a: woningen, appartementen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en allerlei andere (openbare) ruimtes. Newstyle geeft u een gietvloer, woonbetonvloer of wandstyling op maat.

Newstyle heeft een diversiteit aan experts in huis. Ons team op kantoor, die u begeleiden in de showroom, hebben tevens ruime ervaring met het aanbrengen van vloeren en wanden. Elke technische vraag kan van A tot Z in het showroom bezoek beantwoord worden. Wij kennen de materialen en de werking van onze systemen op iedere ondergrond. Wij kunnen u uitgebreid adviseren in keuze van kleuren en toepassingen, zoals vloerverwarming.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen dat de volgende generaties gezond en gelukkig kunnen opgroeien. Wij werken alleen met milieuvriendelijke producten die niet schadelijk zijn voor mens en dier.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. Door een kleine overhead houden wij de kosten laag. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden aan een breed publiek, met de gewenste kwaliteit.

Door ons enthousiasme voor gietvloeren, woonbetonvloeren en wandstyling, zijn we inmiddels gedreven specialisten op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dit doen wij volledig in eigen beheer met vast en eigen personeel. Daardoor staan wij in nauw contact met de klant, zodat we het gehele traject goed kunnen begeleiden.

Service, professionaliteit en kwaliteit:
Bij Newstyle Gietvloeren draait het allemaal om service van de bovenste plank. Dat betekent dat we graag met u meedenken om de vloer of wand die u in gedachten heeft, daadwerkelijk het sieraad van uw woning of bedrijfsruimte te laten vormen. Maatwerk noemen we dat. Ook houdt onze service in dat al onze vloersystemen innovatief, stijlvol en kwalitatief hoogwaardig zijn én dat we binnen heel Nederland actief zijn.

Laat u een gietvloer leggen door Newstyle Gietvloeren, dan houdt onze service niet op bij de aankoop en de applicatie van de vloer. We bieden namelijk vijf jaar garantie op onze producten en ons vakkundige team staat altijd voor u klaar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan