Newstyle Premium

Newstyle Premium gietvloer systeem ook verkrijgbaar in betonlook!

Newstyle Premium

Onze Newstyle Premium variant is een traditioneel gietvloer systeem welke bestaat uit vier verschillende lagen die gezamenlijk niet dikker zijn dan 3 millimeter. De vloer voelt comfortabel en warm aan en is zeer makkelijk in onderhoud. Onze Premium gietvloer is vanuit zichzelf UV bestendig (alifatisch kleurvast), van hoogwaardig kwaliteit en heeft een zeer strak uiterlijk. Doordat de gietvloer wordt afgewerkt met een transparante lak, blijft dit mooie karakter goed zichtbaar en kunt u hiervan optimaal genieten.

Voordelen op een rij:
Beschikbaar in 3000 kleuren
Verkrijgbaar in betonlook (ruime keuze in afwerking en kleur)
Naadloos en geluiddempend
Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming
Zeer hygiënisch
Onderhoudsvriendelijk
Scheur-overbruggend

Onze Newstyle Premium gietvloer bestaat uit 100% polyurethaan en wordt geheel op maat voor u aangebracht. U heeft keuze uit ruim 3000 RAL, NCS of Sikkens uni- kleuren. Welke kleurencombinatie u voor uw (nieuwe) huis in gedachte heeft, wij kunnen elke gewenste kleur gietvloer aanbrengen. De Newstyle Premium gietvloer systeem kunnen wij -zonder meerprijs- ook aanbieden in betonlook/ met structuur.
Bij het aanbrengen van de Premium (betonlook) vloer, nodigen wij u graag uit op locatie. Met onze applicateurs bepaald u namelijk zelf de structuur in uw gietvloer. Zo houdt u zelf controle op de esthetische uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de gietvloer met de gewenste kwaliteit wordt aangebracht.

Newstyle Premium gietvloer in natte ruimtes:
Onze Newstyle Premium gietvloer systeem is vloeistofdicht, naadloos en zeer onderhoudsvriendelijk en daardoor bij uitstek geschikt voor in natte ruimtes. In combinatie met vloerverwarming voelt de gietvloer lekker warm aan. Zonder meerprijs kunnen wij de gietvloer ook voorzien van een antislip laag, wel zo handig als u kleine kinderen heeft of gewoon erg voorzichtig wil zijn. In combinatie met Newstyle Wandstyling, heeft u een volledig naadloos systeem welke zeer onderhoudsvriendelijk is met een strak uiterlijk.

Onze PU gietvloeren zijn vrij van weekmakers en PVC en bevatten géén chemische verdunningsmiddelen. De producten bevatten geen vluchtige organische componenten (VOC vrij) en hebben hierdoor nagenoeg geen emissie uitstoot nadat de producten zijn uitgehard.

Leverbaar in 3000 uni kleuren of in betonlook vraag direct een vrijblijvende offerte op!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan