Egalisatie

Wij zijn ook specialist in het egaliseren van verschillende soorten ondervloeren!

Egalisatie

Ook voor egalisatie projecten is Newstyle gietvloeren & wandstyling een betrouwbare partij! We hebben ervaring om van verschillende bestaande ondervloeren (oa. tegelvloeren, houten ondervloeren, grindvloeren, betonvloeren) weer een nieuwe strakke vloer van te maken. De perfecte basis voor het aanbrengen van een gietvloer.

Om een goede basis te creëren voor het aanbrengen van een PU gietvloer of minerale gietvloer, moet een ondervloer in sommige gevallen eerst geëgaliseerd worden. Hoe netter de ondervloer wordt geëgaliseerd, hoe strakker het eind resultaat van de gietvloer of minerale gietvloer gaat worden. Wij werken met een sneldrogende en stand vaste gips gebonden mortel. Vervolgens maken wij de vloer glad met een sneldrogende en spanningsvrije egalisatiemiddel (gemiddeld ca. 3mm dik). Dit egalisatiemiddel heeft een zeer hoge druksterkte en kan daardoor uitstekend worden toegepast i.c.m. (minerale) gietvloer.

Vloerwarming wordt steeds vaker gekozen, de meeste gekozen optie is om deze te laten infrezen in de bestaande ondervloer. Newstyle is gespecialiseerd in het dichtzetten en egaliseren van een pas in gefreesde vloerverwarming op een bestaande dekvloer. Wij weten als geen ander welke eisen er nodig zijn, zodat het juiste eindresultaat wordt behaald! Meer informatie over het dichtzetten sleuven vloerverwarming.

Newstyle egaliseert uw bestaande ondervloer en maakt er weer een nieuwe strakke ondervloer van!

Contact formulier

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan