Newstyle Stronghold

Newstyle Stronghold dé nieuwe generatie gietvloer!

Newstyle Stronghold

De nieuwe generatie gietvloer: onze Newstyle Stronghold variant. Dit systeem kent een hogere hardheid, waardoor deze beter tegen krassen is bestemd dan onze Newstyle Premium variant. Ondanks de hogere hardheid, voelt de vloer comfortabel en warm aan en is zeer makkelijk in onderhoud. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassingen in o.a. woningen en algemene openbare ruimtes. Onze Stronghold gietvloer systeem is vanuit zichzelf UV bestendig (alifatische kleurvast), van hoogwaardig kwaliteit en heeft een zeer strak uiterlijk. Doordat de gietvloer wordt afgewerkt met een transparante lak, blijft dit mooie karakter goed zichtbaar en kunt u hiervan optimaal genieten.

Voordelen op een rij:
Hogere hardheid-/ duurzaamheid
Beschikbaar in 3000 uni kleuren
Verkrijgbaar in betonlook (ruime keuze in afwerking en kleur)
Naadloos & geluiddempend
Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming
Zeer hygiënisch & onderhoudsvriendelijk
Scheur-overbruggend

Onze Newstyle Stronghold gietvloer bestaat uit 100% polyurethaan en wordt geheel op maat voor u aangebracht. U heeft keuze uit ruim 3000 RAL, NCS of Sikkens uni- kleuren. Welke kleurencombinatie u voor uw (nieuwe) huis in gedachte heeft, wij kunnen elke gewenste kleur gietvloer aanbrengen. De Newstyle Stronghold gietvloer systeem kunnen wij -zonder meerprijs- ook aanbieden in betonlook/ met structuur. Bij het aanbrengen van de Stronghold (betonlook) vloer, nodigen wij u graag uit op locatie. Met onze applicateurs bepaald u namelijk zelf de structuur in uw gietvloer. Zo houdt u zelf controle op de esthetische uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de gietvloer met de gewenste kwaliteit wordt aangebracht.

Newstyle Stronghold in combinatie met membrane:
Heeft u een nieuwbouwwoning of wilt u gewoon zekerheid? Kies dan voor de Newstyle Stronghold met scheuroverbruggend membrane. Hiermee overbrugt u krimp- en zettingsscheuren met een breedte van 1,25 mm tot wel 2,5 mm. Dit lijkt weinig, maar is enorm veel. Scheuren door krimp en zetting van meer dan 2,5 mm worden namelijk alleen veroorzaakt door bouwfouten en natuurrampen. Met een statische scheuroverbrugging tot 2,5 mm valt de Stronghold gietvloer systeem in combinatie met membrane in de hoogst mogelijke scheuroverbruggingsklasse (A5).

Bijkomende voordelen met membrane:
Een standaard Newstyle Stronghold systeem gietvloer is al supersterk en comfortabel. Kiest u voor ons extra membrane, dan is uw vloer nog comfortabeler. Met een contactgeluidreductie van 15 dB voldoet uw vloer ook nog eens ruimschoots aan de Europese normen voor vloeren in appartementen. En last but not least: de Newstyle Stronghold met membrane is volledig oplosmiddelvrij en bevat voor het merendeel natuurlijke grondstoffen en vulstoffen. Wel zo goed voor het milieu. Uw vloer gaat gemiddeld veertig jaar mee en daarna is de gietvloer te recyclen tot vulstof voor een nieuwe vloer!

De Newstyle Stronghold is beschikbaar in ruim 3000 uni kleuren of in betonlook!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan