Newstyle Stronghold

Newstyle Stronghold dé nieuwe generatie gietvloer!

Newstyle Stronghold

De nieuwe generatie gietvloer: onze Newstyle Stronghold variant. Dit systeem kent een hogere hardheid, waardoor deze beter tegen krassen is bestemd dan onze Newstyle Premium variant. Ondanks de hogere hardheid, voelt de vloer comfortabel en warm aan en is zeer makkelijk in onderhoud. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassingen in o.a. woningen en algemene openbare ruimtes. Onze Stronghold gietvloer systeem is vanuit zichzelf UV bestendig (alifatische kleurvast), van hoogwaardig kwaliteit en heeft een zeer strak uiterlijk. Doordat de gietvloer wordt afgewerkt met een transparante lak, blijft dit mooie karakter goed zichtbaar en kunt u hiervan optimaal genieten.

Voordelen op een rij:
Beschikbaar in 3000 kleuren
Verkrijgbaar in betonlook (ruime keuze in afwerking en kleur)
Naadloos en geluiddempend
Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming
Zeer hygiënisch
Onderhoudsvriendelijk
Scheur-overbruggend

Onze Newstyle Stronghold gietvloer bestaat uit 100% polyurethaan en wordt geheel op maat voor u aangebracht. U heeft keuze uit ruim 3000 RAL, NCS of Sikkens uni- kleuren. Welke kleurencombinatie u voor uw (nieuwe) huis in gedachte heeft, wij kunnen elke gewenste kleur gietvloer aanbrengen. De Newstyle Stronghold gietvloer systeem kunnen wij -zonder meerprijs- ook aanbieden in betonlook/ met structuur. Bij het aanbrengen van de Stronghold (betonlook) vloer, nodigen wij u graag uit op locatie. Met onze applicateurs bepaald u namelijk zelf de structuur in uw gietvloer. Zo houdt u zelf controle op de esthetische uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de gietvloer met de gewenste kwaliteit wordt aangebracht.

Newstyle Stronghold gietvloer in natte ruimtes:
Onze Newstyle Stronghold gietvloer systeem is vloeistofdicht, naadloos en zeer onderhoudsvriendelijk en daardoor bij uitstek geschikt voor in natte ruimtes. In combinatie met vloerverwarming voelt de gietvloer lekker warm aan. Zonder meerprijs kunnen wij de gietvloer ook voorzien van een antislip laag, wel zo handig als u kleine kinderen heeft of gewoon erg voorzichtig wil zijn. In combinatie met Newstyle Wandstyling, heeft u een volledig naadloos systeem welke zeer onderhoudsvriendelijk is met een strak uiterlijk.

De Newstyle Stronghold is beschikbaar in ruim 3000 kleuren of in betonlook!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan