Newstyle Stronghold

Newstyle Stronghold dé nieuwe generatie gietvloer!

Newstyle Stronghold

Newstyle Stronghold met een extra elastische onderlaag. Dit systeem bestaat uit zes verschillende lagen die gezamenlijk niet dikker zijn dan 4 millimeter. De vloer voelt zeer comfortabel en warm aan. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een extra elastische onderlaag gewenst is zoals bv. bij nieuwbouwwoningen en houten ondervloeren. Maar ook voor ruimtes waar een geluiddempende onderlaag nodig is. Onze Stronghold gietvloer systeem is vanuit zichzelf UV bestendig (alifatisch/ kleurvast) en is naast 3000 uni kleuren ook leverbaar in ca. 50 betonlooks. Wilt u meer zekerheid, kies dan voor de Newstyle Stronghold met een extra scheuroverbruggende onderlaag!

Voordelen op een rij:
Beschikbaar in 3000 uni kleuren
Verkrijgbaar in betonlook (ruime keuze in afwerking en kleur)
Naadloos, geluiddempend & extra elastisch
Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming
Extra scheuropnemendheid
Extra geluidsdempende eigenschappen

Onze Newstyle Stronghold gietvloer bestaat uit 100% polyurethaan en wordt geheel op maat voor u aangebracht. U heeft keuze uit ruim 3000 RAL, NCS of Sikkens uni- kleuren. Welke kleurencombinatie u voor uw (nieuwe) huis in gedachte heeft, wij kunnen elke gewenste kleur gietvloer aanbrengen. De Newstyle Stronghold gietvloer systeem kunnen wij -zonder meerprijs- ook aanbieden in betonlook/ met structuur. Bij het aanbrengen van de Stronghold (betonlook) vloer, nodigen wij u graag uit op locatie. Met onze applicateurs bepaald u namelijk zelf de structuur in uw gietvloer. Zo houdt u zelf controle op de esthetische uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de gietvloer met de gewenste kwaliteit wordt aangebracht.

Bijkomende voordelen:
Een standaard Newstyle Stronghold systeem gietvloer is al comfortabel. Kiest u voor een extra elastische onderlaag, dan is uw vloer nog comfortabeler. En last but not least: de Newstyle Stronghold is volledig oplosmiddelvrij en bevat voor het merendeel natuurlijke grondstoffen en vulstoffen. Wel zo goed voor het milieu. Uw vloer gaat gemiddeld veertig jaar mee en daarna is de gietvloer te recyclen tot vulstof voor een nieuwe vloer!

De Newstyle Stronghold is beschikbaar in ruim 3000 uni kleuren of in betonlook!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan