Informatie

Informatie

Newstyle ontzorgd en denkt graag mee:
Omdat we al ruim 15 jaar in het vak zitten, hebben we inmiddels heel al wat ervaringen opgedaan als het gaat om projectbegeleiding. Ons netwerk is door de jaren heen steeds verder gegroeid en daardoor beschikken we over brede kennis en inzetbaarheid.

We werken nauw samen met aannemers, bouwbedrijven, installateurs, (vloer)verwarmingsspecialisten e.d. om ervoor te zorgen dat het (voor)traject voor het aanbrengen van een gietvloer, woonbeton vloer en wandstyling de juiste stappen worden genomen. Dit is in de meeste gevallen noodzakelijk en een belangrijke stap naar een mooi eindresultaat!

Naast alle technische aspecten heb je ook te maken met de praktische aspecten en de final touch bij de afwerking van een gietvloer of woonbeton vloer. Plinten worden hedendaags gezien als traditioneel en tijdrovend om aan te brengen, maar zijn super praktisch als het gaat om het schoonhouden bij de 90 graden hoek- muur verbinding. Daarnaast houden wij bij het aanbrengen van een gietvloer of woonbeton vloer altijd ca. 5mm afstand (plint overbruggend) tot de muur i.v.m. werking vanuit de dekvloer. Wij kunnen voorzien in het aanbrengen van plinten. Meer info zie:

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

contact

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan