Metallic gietvloer

De Metallic gietvloer heeft een unieke natuurlijke betonlook!

Metallic gietvloer

Onze Newstyle Metallic gietvloer systeem heeft een unieke look. De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons. De zachte maar levendige kleur nuances maken van elke vloer een unieke vloer! De metallic-effects zorgen voor een scherpe schittering die speelt met het licht en een effect van dieptewerking geeft. Het typische patinaeffect geeft het interieur een warme natuurlijke uitstraling. De vloer voelt comfortabel en warm aan en is zeer makkelijk in onderhoud. Dit gietvloer systeem is all-round inzetbaar van woningen, appartementen en lofts tot winkels, hotels en restaurants (openbare ruimtes).

Voordelen op een rij:
Beschikbaar in 8 moderne kleuren
Unieke (beton)looks
Kleurvast gietvloer systeem
Naadloos & geluiddempend
Te combineren met vloerverwarming
Zeer hygiënisch & onderhoudsvriendelijk

Metallic gietvloer in natte ruimtes:
Onze Metallic gietvloer systeem is vloeistofdicht, naadloos en zeer onderhoudsvriendelijk en daardoor bij uitstek geschikt voor in natte ruimtes. In combinatie met vloerverwarming voelt de gietvloer lekker warm aan. Zonder meerprijs kunnen wij de gietvloer ook voorzien van een antislip laag, wel zo handig als u kleine kinderen heeft of gewoon erg voorzichtig wil zijn. In combinatie met Newstyle Wandstyling, heeft u een volledig naadloos systeem welke zeer onderhoudsvriendelijk is met een strak uiterlijk.

Onze Metallic gietvloeren zijn vrij van weekmakers en PVC en bevatten géén chemische verdunningsmiddelen. De producten bevatten geen vluchtige organische componenten (VOC vrij) en hebben hierdoor nagenoeg geen emissie uitstoot nadat de producten zijn uitgehard.

De Metallic gietvloer heeft een bijzonder elegant karakter door hun vloeiende kleurpatronen!

offerte aanvragen

Benieuwd naar een van onze oplossingen?

Vraag direct een offerte aan